Sorting by

×

avontuur in ‘t groen

We verhuizen naar de groenste provincie in België. Verwacht je aan gezinsvriendelijke wandelingen en uitstapjes in de ruime regio.

plage de lacuisine

5x waterpret in de Gaume

Heet! Vooral in de provincie Luxemburg wordt het warm dit weekend. Pootjebaden, een dam bouwen of zelfs een stukje zwemmen? Wat is er leuker dan verkoeling zoeken in een bos of in het water met dit warme weer? 5 tips om net dat te doen én toch ook de streek te verkennen.

Behold the three musketeers, conquering new heights and sights!

La Roche de l’Ecureuil: Een verborgen parel langs de Semois

Rocher de l’écureuil is een adembenemend uitkijkpunt in Lacuisine, in het hart van de Gaume. Tijdens deze prachtige wandeling verken je het Domaine des Epioux en klim je geleidelijk naar de top voor een panoramisch uitzicht over de vallei en de meanderende Semois. Onderweg passeer je het historische Chateau des Epioux, ooit de woning van …

La Roche de l’Ecureuil: Een verborgen parel langs de Semois Lees verder »

Komoot

Eén app voor al onze wandel- en fietstips

Op vakantie in de Gaume en nog op zoek naar wandel- en fietstochten? Wij bundelen vanaf nu al onze tips op de app Komoot. Momenteel delen we bijna 60 tochten op de app. Een aantal tochten starten meteen voor de deur van onze vakantiewoning in Lacuisine. Maar je kunt evengoed vertrekken vanuit Herbeumont, Chassepierre of zelf Luxemburg. Op die manier willen we je inspireren en het je makkelijker maken om om onze mooie regio te verkennen.