Sorting by

×

Eén app voor al onze wandel- en fietstips

Op vakantie in de Gaume en nog op zoek naar wandel- en fietstochten? Wij bundelen vanaf nu al onze tips op de app Komoot. Momenteel delen we bijna 60 tochten op de app. Telkens we er ééntje maken, komt deze erbij. Een aantal tochten starten meteen voor de deur van onze vakantiewoning in Lacuisine. Maar je kunt evengoed vertrekken vanuit Herbeumont, Chassepierre of zelf Luxemburg. Op die manier willen we je inspireren en het je makkelijker maken om om onze mooie regio te verkennen.

la trottinette op Komoot

Op ons profiel op Komoot delen we verschillende tochten en kun je al onze routes raadplegen. Je ziet meteen de route, enkele hoogtepunten van de tocht, de moeilijkheidsgraad en het aantal kilometer. Sommige tochten ontwierpen we zelf, andere zijn gemaakt door ervaren wandelaars en fietsers in de buurt die we met veel plezier voor je selecteerden. Maakten we de tocht zelf al, dan delen we ook onze eigen ervaring en eventuele varianten voor meer / minder ervaren wandelaars of fietsers. Het kan dus zijn dat je varianten op dezelfde tocht terug vindt.

voorbeeld van een tocht op Komoot

op verkenning

Zin gekregen om te vertrekken? Volg ons op Komoot en krijg meteen toegang tot bijna 60 geplande en gemaakte routes in de Gaume en omstreken. Nog geen gebruiker van de app? Momenteel kunnen we je uitnodigen. Dan krijg je meteen je eerste regiokaart gratis. Stuur een mailtje naar experience [at] latrottinette.be. Je ontvangt dan zo snel mogelijk je uitnodiging (zolang de actie loopt). Ben je te gast bij ons in Lacuisine? Dan betalen we je één districtkaart, bijvoorbeeld voor Luxemburg stad, terug. Zo kun je nog meer van onze favoriete plaatsen verkennen.

Zin om te vertrekken?

App

Ontdek al onze tips op Komoot.

Vertrekpunt

een aantal wandelingen starten vanaf de deur in Lacuisine, maar je kunt ook perfect de omliggende dorpen of zelf Luxemburg verkennen

Lengte en moeilijkheidsgraad

in de omschrijving vind je meer info over de lengte van de tour, moeilijkheidsgraad en mogelijke hindernissen

Extraatje

stuur een mailtje naar experience [at] latrottinette.be en we nodigen je uit. Dan krijg je je eerste kaart gratis (zolang de actie loopt op Komoot). Ben je te gast bij ons in Lacuisine? Dan krijg je één districtskaart, bijvoorbeeld voor Luxemburg stad, terugbetaald.

Ontdek meer tips