Sorting by

×

Vakantiewoning in Lacuisine

Welkom in Lacuisine! Arel en D’Gaume zijn twee comfortabele en gezellige vakantiewoningen in het hartje van de Gaume. Elk vakantiehuis heeft een eigen keuken, woonkamer, eethoek met een uitschuifbare tafel zodat iedereen gezellig kan bijschuiven en een zonnig terras. D’Gaume heeft ook een aparte bureau waar je rustig kunt werken. Je kunt de huizen samen of apart huren. Gasten krijgen ook toegang tot de gedeelde garage om je fiets, moto, kayak of ander groot materiaal te stallen. Wie met de elektrische wagen komt, kan hem voor de deur opladen.

Deze gezellige vakantiewoning ligt in Lacuisine in Florenville. We zijn hier middenin de prachtige Gaume ofte ‘de Belgische Provence’.  Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, kajakken en zelfs paardrijden. Lekker eten kan op wandelafstand in het dorp of in het nabijgelegen stadje Florenville.

ontdek je mogelijkheden

ruim vakantiehuis voor 6 personen

Vakantiehuis Arel is een licht en ruim huis voor 6 gasten. Dit mooie vakantiehuis heeft een keuken, eethoek, een ruime woonkamer met TV en (online) radio en een zonnig terras. Op de eerste en tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. 

gezellig vakantieappartement voor 4-5 personen

D’Gaume is een appartement voor 4-5 gasten. De vakantiewoning heeft een eigen keuken met eethoek, gezellige zithoek, woonkamer en een zonnig terras. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer, twee toiletten en een apart kantoor.

combo: 6 + 5 personen - samen en toch apart op vakantie

Samen bundelen Arel en D’Gaume hun krachten: een gezellige buitenruimte, een eigen bureau, extra zitplaatsen en toch privacy in een grote groep. Beide huizen hebben een uitrekbare tafel eethoek, zodat iedereen kan aanschuiven.

op verkenning in de Gaume

Het vakantiehuis ligt in het centrum van het dorpje Lacuisine in Florenville. We zijn in het hart van de Gaume streek, op wandelafstand van de Semois. Je kunt hier wandelen, fietsen, paardrijden of kajakken. Of trek naar een van de vele steden, musea en andere bezienswaardigheden. Via de app Komoot delen we meer dan 60 wandelingen en fietstochten. Je kan je eerste kaart gratis ontvangen met een uitnodiging (zolang de actie loopt op Komoot).  Stuur ons je e-mail en we nodigen je uit. We betalen ook één districtskaart, bijvoorbeeld voor Luxemburg Stad, terug aan onze gasten in Lacuisine.

Op wandelafstand (400 meter) van het huis is de ‘plage van Lacuisine’, een grasveld waar je heerlijk kunt zitten. Je mag hier zwemmen in de Semois in zuiver en regelmatig getest water. Deze en nog veel meer tips verzamelen we op onze blog. Of laat je alvast inspireren door onderstaande kaart.

Heb je een vraag voor ons?