Sorting by

×

Op zoek naar een vakantie in het groen? Vakantiewoning Arel, Luxemburgs voor Arlon, heeft alles voor een geweldig en zorgeloos verblijf voor zes personen. Je kunt rekenen op gratis en onbeperkt WiFi, een goed uitgeruste keuken, een gezellige eethoek met uitrekbare tafel, een ruime woonkamer met smarttv en (online) radio, een zonnig terras met tuinmeubilair, heerlijke bedden en twee badkamers.

Deze gezellige vakantiewoning is gelegen in het dorpje Lacuisine in Florenville, middenin de prachtige Gaume ofte ‘de Belgische Provence’.  Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, kajakken en zelfs paardrijden. Lekker eten kan op wandelafstand in het dorp of in het nabijgelegen stadje Florenville.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ruim vakantiehuis voor 6 personen

Vakantiehuis Arel, Luxemburgs voor Arlon, is een licht en ruim huis voor 6 personen. Dit mooie vakantiehuis heeft een keuken, eethoek, een ruime leefruimte met tv en (online) radio en een zonnig terras. Op de eerste en tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ontdek het huis en jouw mogelijkheden voor een rustige vakantie.

Binnenkort: appartement voor 4-5 personen

D’Gaume heeft een eigen keuken met eethoek, knusse zithoek, woonkamer en een zonnig terras. Er is slaapplaats voor 4-5 personen (2 slaapkamers), een ruime badkamer met ligbad en een aparte bureau. Momenteel verhuren we enkel vakantiehuis Arel al. Binnenkort verschijnt hier meer informatie over D’Gaume.

Lacuisine, een dorpje in de Gaume

Arel ligt in het midden van het kleine dorpje Lacuisine in Florenville. We zijn hier in het midden van de Gaumestreek, op wandelafstand van de Semois. Je kunt wandelen, fietsen, paardrijden of kajakken in de buurt. Op wandelafstand (400 meter) van het huis is een grasveld waar je heerlijk kunt zitten en relaxen. Het is hier ook toegestaan om in de Semois te zwemmen in heel erg zuiver water.

De Gaume heeft heel wat te bieden. Zo kun je er heerlijk wandelen in het groen, cultuur opsnuiven in een van de vele steden in de buurt of musea en andere leuke uitstappen maken. We bundelen heel wat tips om je verblijf nog leuker te maken op de kaart en in onze gratis toeristische gidsAvontuur in de Gaume‘. We trekken ook heel erg graag zelf op verkenning. Al onze eigen ervaringen delen we op onze blog.

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op via dit formulier.
Contacteer je ons voor een boeking in onze vakantiewoning? Vermeld dan zeker het aantal personen en de gekozen data in je bericht.