Sorting by

×

gezellige vakantiewoning vlakbij de Semois

Op zoek naar een vakantie in het groen? Vakantiewoning Arel, Luxemburgs voor Arlon, heeft alles voor een geweldig en zorgeloos verblijf voor zes personen. Je kunt rekenen op gratis en onbeperkt WiFi, een goed uitgeruste keuken, een gezellige eethoek met uitrekbare tafel, een ruime woonkamer met smarttv en (online) radio, een zonnig terras met tuinmeubilair, heerlijke bedden en twee badkamers.

Deze gezellige vakantiewoning is gelegen in het dorpje Lacuisine in Florenville, middenin de prachtige Gaume ofte ‘de Belgische Provence’.  Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, kajakken en zelfs paardrijden. Lekker eten kan op wandelafstand in het dorp of in het nabijgelegen stadje Florenville.

Ontdek vakantiehuis Arel

Arel is een vakantiehuis voor zes personen. Er zijn o.a. volgende faciliteiten:

  • een goed uitgeruste keuken om heerlijk te kokerellen
  • een grote woonkamer met SmartTV met Netflix en Disney+
  • bibliotheek met spelletjes en boeken
  • gratis en onbeperkt WiFi
  • drie slaapkamers met heerlijke bedden waaronder één extra lang bed (160 x 220)
  • twee badkamers met bad en douche
  • een zonnig terras met tuinmeubilair
  • gratis parkeren voor de deur

Binnenkort komt er ook een tweede huisje aan: D’Gaume

Vakantiehuis D’Gaume zal plaats bieden aan vijf tot zes personen. Het heeft een eigen zonnig terras en drie slaapkamers. We zijn nog volop bezig met D’Gaume in te richten. We verwachten dat het eind dit jaar klaar is. Je zult het kunnen boeken vanaf januari 2022.

Meer informatie verschijnt binnenkort.

Avontuur in de Gaume

De Gaume heeft heel wat te bieden. Zo kun je er heerlijk wandelen in het groen, cultuur opsnuiven in een van de vele steden in de buurt of musea en andere leuke uitstappen maken. We bundelen heel wat tips om je verblijf nog leuker te maken op de kaart. We trekken ook heel erg graag zelf op verkenning. Al onze eigen ervaringen delen we op onze blog.

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op via dit formulier.
Contacteer je ons voor een boeking in onze vakantiewoning? Vermeld dan zeker het aantal personen en de gekozen data in je bericht.