Sorting by

×

gezellige vakantiewoning vlakbij de Semois

Welkom in Lacuisine! Arel en D’Gaume zijn twee comfortabele en gezellige vakantiewoningen in het hartje van de Gaume. Elk vakantiehuis heeft een eigen keuken, woonkamer, eethoek met een uitschuifbare tafel zodat iedereen gezellig kan bijschuiven en een zonnig terras. D’Gaume heeft ook een aparte bureau waar je rustig kunt werken. 

Deze gezellige vakantiewoning ligt in Lacuisine in Florenville. We zijn hier middenin de prachtige Gaume ofte ‘de Belgische Provence’.  Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, kajakken en zelfs paardrijden. Lekker eten kan op wandelafstand in het dorp of in het nabijgelegen stadje Florenville.

over onze vakantiewoningen

ruim vakantiehuis voor 6 personen

Vakantiehuis Arel is een licht en ruim huis voor 6 gasten. Dit mooie vakantiehuis heeft een keuken, eethoek, een ruime woonkamer met TV en (online) radio en een zonnig terras. Op de eerste en tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. 

gezellig vakantieappartement voor 4-5 personen

D’Gaume is een appartement voor 4-5 gasten. De vakantiewoning heeft een eigen keuken met eethoek, gezellige zithoek, woonkamer en een zonnig terras. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer, twee toiletten en een apart kantoor.

combo: 6 + 5 personen - samen en toch apart op vakantie

Samen bundelen Arel en D’Gaume hun krachten: een gezellige buitenruimte, een eigen bureau, extra zitplaatsen en toch privacy in een grote groep. Beide huizen hebben een uitrekbare tafel eethoek, zodat iedereen kan aanschuiven.

op verkenning in de Gaume

Het vakantiehuis ligt in het midden van het kleine dorpje Lacuisine in Florenville. We zijn hier in het midden van de Gaumestreek, op wandelafstand van de Semois. Je kunt wandelen, fietsen, paardrijden of kajakken in de buurt. Op wandelafstand (400 meter) van het huis is een grasveld waar je heerlijk kunt zitten en relaxen. Het is hier ook toegestaan om in de Semois te zwemmen in heel erg zuiver water.

De Gaume heeft heel wat te bieden. Zo kun je er heerlijk wandelen in het groen, cultuur opsnuiven in een van de vele steden in de buurt of musea en andere leuke uitstappen maken. We bundelen heel wat tips om je verblijf nog leuker te maken op de kaart en in onze gratis toeristische gidsAvontuur in de Gaume‘. We trekken ook heel erg graag zelf op verkenning. Al onze eigen ervaringen delen we op onze blog.

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op via dit formulier.
Contacteer je ons voor een boeking in onze vakantiewoning? Vermeld dan zeker het aantal personen en de gekozen data in je bericht.