Sorting by

×

Vind jouw ideale wandeling in de Gaume

Op zoek naar een ideale wandeling voor jou en je groep? Maar écht geen idee waar te beginnen? Onze oplossing: onze Collecties op Komoot. Via deze Collecties bundelen we wandelingen op afstand, interesse en thema. We delen uiteraard ook onze persoonlijke favorieten én wandelingen vlakbij ons huis in Lacuisine. Naast wandelingen vind je ook een aantal fietstochten, mountainbiketochten en leuke plaatsen in de buurt. Interesse? Volg ons op Komoot en trek er op uit!

 
collections on Komoot

Onze persoonlijke favorieten

Zondag is wandeldag voor ons. We houden er ontzettend van om erop uit te trekken in België of Luxemburg met ons gezin. Er zijn wandelingen die er echt uitschieten door de leuke tocht, prachtige zichten of activiteit. Deze ‘toppertjes’ vind je onder onze la trottinette’s favourites. Sommige zijn vlakbij en tonen de Gaume op zijn mooist, andere zijn de autorit ernaartoe meer dan waard.

approved by

Verken Lacuisine en omstreken

Verblijf je in ons vakantiehuis? Of ben je te gast bij één van onze geweldige buren? We vinden het ontzettend belangrijk dat je je thuis voelt in ons huisje en de buurt. Daarom delen we een heel aantal activiteiten en wandelingen die je vanaf onze voordeur kunt doen. Voor een aantal wandelingen raden we aan de auto of eventueel de fiets voor een kort stukje te nemen, zeker als je niet te veel extra wilt wandelen bovenop de aangegeven afstand. 

Lacuisine

Thematische wandelingen

Zin om wandelen en water te combineren? Of op zoek naar historische plekken? Of eerder een wandeling die geschikt is om te doen met je jonge kinderen of de bomma die niet zo goed te been is. Met deze collecties vind je verschillende wandelingen volgens thema. We delen ook fietstochten en een aantal hotspots in de regio. Er valt zo veel te beleven in de Gaume. Hopelijk kunnen wij je inspireren voor je volgende avontuur. Vind je toch niet wat je zoekt? Contacteer ons! Wie weet hebben we een ideetje. En je helpt er ons meteen met inspiratie voor meer themacollecties.

Bavigne: zicht op het water

Wandelingen per afstand

We delen wandelingen voor wandelaars van alle niveaus, met opties voor korte wandelingen en langere tochten. Van de S-collectie met wandelingen van minder dan 5 km tot de XL-collectie met opties van meer dan 15 km. Zo vind je gemakkelijk een wandeling die bij jouw mogelijkheden en schema. Zelfs als je weinig tijd hebt. De S-collectie biedt verschillende wandelingen om de streek te ontdekken zonder uren onderweg te zijn.

Zin om te vertrekken

wandelingen en fietstochten

Neem een kijkje in het aanbod tussen onze Collecties op Komoot.

afstand vanaf la trottinette

we delen verschillende wandelingen in de buurt van Florenville. Andere zijn een kort stukje met de auto. We proberen de reistijd sowieso onder het uur te houden.

over Komoot

Komoot is een gratis app waarop je routes kunt vinden en delen. Volg ons profiel om aan alle info te kunnen. Meer info vind je in deze blogpost.

extraatje voor gasten

stuur een mailtje naar experience [at] latrottinette.be en we nodigen je uit. Dan krijg je je eerste kaart gratis (zolang de actie loopt op Komoot). Ben je te gast bij ons in Lacuisine? Dan krijg je één districtskaart, bijvoorbeeld voor Luxemburg stad, terugbetaald.

Verken de regio