Sorting by

×

In de kijker: vakantiehuis D’Gaume voor 4-5 personen

D’Gaume is een authentiek, Gaumaise vakantiehuis met plaats voor 4-5 gasten. Het is een ideale vakantieplek voor wie op zoek is naar comfort met een vleugje lokale charme. Je kunt D’Gaume ook samen met ons huisje Arel voor 6 personen huren. Zo krijg je alle comfort en ruimte maximaal 11 gasten. Ideaal voor grotere gezinnen of groepen vrienden die samen reizen, je kunt genieten van de privacy van je eigen aparte appartementen terwijl je toch dicht bij elkaar bent.

Op vakantie in Florenville

D’Gaume is een authentieke Gaumaise woning met moderne voorzieningen voor 4-5 personen. Met een eigen ingang, een gezellige woonkamer, een eigen terras, twee slaapkamers, een badkamer, twee toiletten, een bureau en WiFi is D’Gaume perfect voor twee koppels of een gezin met kinderen. Moet je nog wat werken? Trek je terug in de comfortabele bureauruimte terwijl de anderen de streek verkennen.

Reis je met een grotere groep? Je kunt ze allebei huren met onze combo! Zo bent je samen maar heb je ook je eigen plek. Wil je wat tijd samen doorbrengen en misschien een maaltijd delen? Beide appartementen hebben uitrekbare tafels. Dankzij de extra stoelen en banken kun je makkelijk samen eten.

EV charger Type 2 and garage for storage

Breng je eigen fiets, moto of kayak mee

Ben je te gast in Arel of D’Gaume? Dan krijg je er ook toegang tot onze gemeenschappelijke garage bij. Hier kun je fietsen, moto’s en ander materiaal voor je vakantie stallen. En als je een elektrische auto hebt, kunt je deze voor ons vakantiehuis opladen. 

Nog op zoek naar tips om de streek te verkennen? Of je nu graag gaat wandelen, fietsen of gewoon wil genieten van de charme van de Gaumestreek. Check onze blog of profiel Komoot voor tips. Je vindt vast een activiteit naar je zin.

Tot binnenkort?

Meer info

Ontdek ons vakantiehuis in Lacuisine. Je kunt terecht in Arel (6p), D’Gaume (4-5p) of de combo (11p).

Laadpaal in Lacuisine

EV laadpaal type 2, 3.7 kW, 16A (via E-Flux)

  1. Gebruik je eigen laadkabel en verbind hem met je auto.
  2. Sluit de kabel aan de laadpaal.
  3. Betaal met je betaalkaart.

Tips: op verkenning

  • Ontdek tips voor activiteiten op onze blog
  • Wandelingen en fietstochten op Komoot
  • Mototochten vanaf Lacuisine

Contact

Rue du Chêne 3, 6821 Lacuisine
+32 498 05 15 38
experience@latrottinette.be