Sorting by

×

Ontdek de Gaume & Luxemburg

(Belgisch) Luxemburg is een geweldig gebied voor een weekendje of langer weg. Je kunt er heerlijk wandelen, je onderdompelen in de cultuur of lekker eten. Van slenteren door historische steden als Bouillon, Aarlen, Luxemburg en Sedan tot wandelen, fietsen of sporten in de natuur. Op deze blog delen we onze favoriete uitstappen, wandelingen en nog veel meer tips om de streek te verkennen. Op de app Komoot delen we verschillende routes om er zelf op uit te trekken. Met de moto? Ontdek de mototochten van ervaren motard René. Maak je klaar om de Gaume te ontdekken.

Ontdek (Belgisch) Luxemburg met deze tips

plage de lacuisine

5x waterpret in de Gaume

Heet! Vooral in de provincie Luxemburg wordt het warm dit weekend. Pootjebaden, een dam bouwen of zelfs een stukje zwemmen? Wat is er leuker dan verkoeling zoeken in een bos...

Lees de blogpost

Avontuur in de Gaume

Klaar voor een onvergetelijke vakantie in de Gaume? Onze blog helpt je om het beste van de Gaumestreek te ontdekken! Als gast krijg je ook onze toeristische gids ‘Avontuur in de Gaume’. Deze gids zit boordevol leuke binnen- en buitenactiviteiten, restaurantaanbevelingen, fascinerende musea en boeiende culturele ervaringen. Ben je op zoek naar een specifieke ervaring of wilt je zelf een aanbeveling delen? We horen je graag! Neem contact met ons op via experience@latrottinette.be. Laten we samen jouw Gaume avontuur echt uniek maken.

Ontdek eindeloze avonturen met Komoot! Op ons profiel op Komoot delen we meer dan 100 wandelingen en fietstochten in België en Luxemburg. Niet zeker waar te beginnen? Duik in onze thematische collecties met routes op afstand, moeilijkheidsgraad, interesse en meer. Van fantastische wandelingen, ontspannende fietstochten tot uitdagende mountainbike routes, wij hebben ze voor je en blijven voortdurend routes toevoegen!

Klaar om te vertrekken? Je kan je eerste kaart gratis downloaden met een uitnodiging (zolang de promotie loopt op Komoot). We helpen je graag: stuur ons je e-mail op experience@latrottinette.be en we nodigen je uit. We betalen ook één wijkkaart, bijvoorbeeld om Luxemburg Stad te verkennen, terug aan gasten die bij ons in Lacuisine verblijven.

Komoot

Goesting om de Gaume (en verder) met de moto te ontdekken? Motard René deelt prachtige mototochten in de ruime omgeving. Hij neemt je mee naar Bastogne over Martelange. Of wat dacht je van cultuur- en champagnestad Reims? Toch liever de bossen in? Met een tocht naar Givet passeer je het grootste natuurgebied in de Franse Ardennen. De ritten zijn ideaal voor wie graag zijn tijd neemt en rustige dagtochten wil maken. Via de app MyRoute kun je je favoriete rit ook downloaden. Verblijf je bij ons in Lacuisine? Je kunt je moto stallen in onze garage, voor natte motokledij zijn er stevige kapstokken voorzien. Tot snel?