Sorting by

×

la trottinette in sprookjesland

Normaalgezien verken ik de omgeving hier in Belgisch Luxemburg, maar vanaf nu neem ik je ook mee naar sprookjesland met Petra vertelt. Petra vertelt brengt bekende en minder bekende sprookjes in toegankelijk en verstaanbaar jasjeIk geniet er ontzettend van om voor te lezen aan mijn twee zoontjes en besloot ze daarom ook in te spreken. Met de vakantie voor de deur is het het ideale moment om ze te lanceren. Luister je ook mee?

Petra vertelt groeide vanuit de nood om iets in het (Vlaams) Nederlands te doen. Veel mensen hier voelen wel de nood om hun Nederlands te verbeteren, maar weten niet goed hoe. En ook: mijn eigen jongens moeten in contact blijven met de taal nu ze veel meer Frans praten. Combineer daarbij dat ik ooit radio studeerde en dat geweldig vond. Taalcoach Sietske gaf mij de laatste spreekwoordelijke ‘shot onder mijn kont’ en zo deelde ik elke vrijdag een sprookje via Rebels Nederlands. Na dit eerste seizoen besloot ik dat het hoog tijd was om zelf een kanaal op te starten.

Sneeuwwitje en Rozerood

Luister je mee?

Petra vertelt is te vinden op alle grote podcastkanalen zoals Google podcasts, Apple Podcasts en Spotify. Gebruik je een andere app? Je vind alle beschikbare podcastapps op petravertelt.buzzsprout.com

ontdek de sprookjes

Heb je een tip voor ons?

Laat een berichtje achter onder deze post of contacteer ons via onze contact paginaFacebook, of Instagram. We kijken er naar uit om jouw tips te horen of gewoon ervaringen uit te wisselen.

Op zoek naar inspiratie? We bundelen alle leuke tips van reizigers in regio en andere expats op Pinterest.

Meer weten over de podcast?

Je vindt de volledige sprookjes op de pagina Petra vertelt. Ik post regelmatig nieuwe verhalen in duidelijk en begrijpelijk (Vlaams) Nederlands. 

Binnenkort komt er een zomerreeks met sprookjes van over de hele wereld aan. Ideaal om in de auto of op vakantie te beluisteren. Is er een sprookje dat daar zeker bij hoort? Laat het weten in de opmerkingen onder deze post of via petra@latrottinette.be

Petra vertelt - kikker

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.