Sorting by

×

Voorzieningen in la trottinette

la trottinette is jouw thuis weg van huis in Lacuisine, Florenville. We proberen er voor te zorgen dat jij als gast niets te kort komt. Je hebt sowieso jouw vakantiewoning – Arel, D’Gaume of de combo- voor jou alleen. Voor je aankomst sturen we je een gids met meer info over het huis zoals uw WiFi-code en onze gratis gids ‘Avontuur in de Gaume’. Op deze pagina kunt je de voorzieningen voor de gasten raadplegen zoals opgemaakte bedden, twee handdoeken per persoon, gebruik van onze gemeenschappelijke garage en een EV-lader voor de deur.

Over ons huis

Entertainment

Keukenmateriaal

Slaapkamers en hygiëne

Op reis met (kleine) kindjes?

We weten wat een gedoe het is om alles mee te sleuren. Om het je makkelijker te malen, voorzien we een aantal items voor jou. Zo willen we je de last ontnemen en je zoveel mogelijk een ontspannen reis en verblijf gunnen. Laat ons wel even weten op voorhand op welke items je écht rekent. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het klaar staat voor jou.

Gratis reisgids 'Avontuur in de Gaume'

De Gaume heeft heel wat te bieden. Of je nu graag de natuur intrekt, een museum bezoekt of lekker wilt tafelen. Wij bundelen heel wat mogelijkheden in onze gratis gids ‘Avontuur in de Gaume’. Maar doe zeker ook al inspiratie op op onze blog of volg ons op Komoot voor meer dan 100 wandelingen en fietstochten in de buurt.