Sorting by

×

D'Gaume

cosy vacation appartment for 4-5 people in Lacuisine (Florenville)

Welkom in D’Gaume, een gezellig vakantieverblijf voor 4 tot 5 personen in Lacuisine (Florenville). Dit authentieke huisje heeft een goed uitgeruste keuken met een aparte eethoek. Op dezelfde verdieping is ook een gezellige woonkamer en een terras. Zet je even neer in de vintage theaterzitjes (uit de Koningin Elisabethzaal) en geniet van een boekje. Of kijk gerust wat Netflix of Disney+ op onze smarttv. Op de tweede verdieping zijn  twee slaapkamers, een eigen bureauruimte met hometrainer en een badkamer met ligbad en douche. Het huis heeft gratis parkeerplaats voor de deur.

Over D'Gaume

D’Gaume is een gezellig vakantiehuis voor 4 tot 5 personen. Op deze pagina vind je een lijst met de meeste van de aangeboden voorzieningen. We doen ons best om alles in goede staat te houden. Is er iets waar je echt op rekent? Laat het ons dan zeker op voorhand even weten.

D’Gaume is één van de twee vakantiewoningen in hetzelfde gebouw. Het is een appartement met 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping is een ruime keuken met een eigen eethoek, woonkamer en het terras. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers: de ‘oranje kamer’ heeft een extra lang dubbel bed (160 x 220!) en de ‘groene kamer’ heeft twee bedden: een eenpersoonsbed (90 x 200) en een tweepersoonsbed (180 x 200). Er is ook een aparte kantoorruimte, een badkamer en er zijn in totaal twee toiletten.

D’Gaume is gelegen in het kleine dorpje Lacuisine in Florenville. We zitten in het midden van de Gaume streek, vlakbij de rivier de Semois. U kunt in de buurt wandelen, fietsen, of kajakken. Op wandelafstand (400 meter) van het huis is ‘Lacuisine plage’. Hier kun je heerlijk zitten en ontspannen. Het is ook de enige plek waar zwemmen in de Semois is toegestaan in Florenville. Dit omdat de waterkwaliteit voortdurend in de gaten gehouden wordt.

Reserveer je verblijf

Je kunt de beschikbare data in onderstaande kalender raadplegen. Momenteel is het enkel mogelijk om te reserveren via Airbnb. De prijzen op het platform kunnen variëren naargelang de periode.

Heb je nog vragen? Contacteer Maarten of Petra via +32 498 05 15 38 of experience [at] latrottinette.be. 

reserveer via