Sorting by

×

Welkom! Arel is een gezellig en ruim vakantiehuis in Lacuisine. Deze lichte en ruime woning heeft alles voor een geweldige en zorgeloze vakantie met 6 personen. Er is een goed uitgeruste keuken, ruime woonkamer met zit- en eethoek, onbeperkt WiFi, een SmartTV met Netflix, Disney+ en Chromecast, één extra groot bed (160 x 220) in de master suite, twee badkamers, een zonnig terras en gratis parking voor de deur. Lacuisine is ook een ideale uitvalsbasis om wandelingen te maken, boeiende steden te bezoeken of gewoon heerlijk te relaxen aan het water. Er is een grasvlakte met zwemmogelijkheid in de Semois op 400 meter wandelen van het huisje.

Voorzieningen

Arel is een goed uitgerust vakantiehuis voor zes personen. Je krijgt van ons ook een gids met info over het huis en o.a. de WiFi-code en onze brochure ‘Avontuur in de Gaume‘. In het huis zelf vind je nog meer info, kaarten en folders terug. In deze lijst vind je de aangeboden voorzieningen. De woning is één van de twee vakantiewoningen in hetzelfde gebouw. Arel bestaat uit 3 verdiepingen. Beneden is de keuken, woonruimte met eethoek en een zonnig terras. Op de twee verdiepingen zijn 3 slaapkamers: een kamer met een extra lang bed (160 x 220!), een kamer met twee enkele bedden en de kamer op de bovenste verdieping heet een tweepersoonsbed van 180 op 200. Er zijn ook 2 badkamers met bad en/of douche.

Zin in een vakantie in de Gaume?

Wil je bij ons komen logeren? Hier vind je de tarieven. De vermelde prijzen zijn inclusief onbeperkt WiFi, water, elektriciteit, verwarming, bedlinnen, handdoeken, keukenpakket en schoonmaak.

Periode Week (7 nachten) Midweek (ma-vr) Weekend (vr-zo) Lang weekend (3 nachten)
Laagseizoen: januari - maart en 15 november - 22 december (uitgezonderd schoolvakanties, evenementen en feestdagen)
€ 500
€ 375
€ 300
€ 385
Middenseizoen: april - juni en sept - 14 nov en herfst en krokusvakantie, andere niet vermelde feestdagen en speciale evenementen
€ 560
€ 410
€ 345
€ 420
Hoogseizoen: juli - augustus, paasvakantie en tweede deel kerstvakantie
€ 660
Kerstmis en Nieuwjaar (*24/12/2021 - 3/1/2022, *23/12/2022 - 2/1/2023)
€ 790
  • Waarborg: 250 euro (te betalen voor aanvang van je verblijf en terugbetaald ten laatste 6 dagen na je verblijf).
  • Check-in vanaf 16 uur & check-out voor 12 uur (met keypad of Nuki app).
  • De boeking is definitief na je bevestiging per mail en betaling op onze rekening.
  • Er mogen maximum 6 gasten overnachten o.w.v. de brandveiligheid.
  • Annuleren kan kosteloos tot 5 dagen voor je verblijf, vanaf 5 – 1 dagen voor je verblijf krijg je 50% terug betaald. Vanaf 24 uur voor de start van je verblijf krijg je geen terugbetaling meer. Voor corona maken we een uitzondering na voorleggen van een officiële test.
  • Roken, vapen en vuur maken is verboden in het hele vakantiehuis.
  • Er zijn geen huisdieren toegestaan.
Wil je een aangepast aantal nachten komen? Dat kan zeker. We berekenen met veel plezier een aangepaste prijs. Reken wel op een minimumverblijf van 2 nachten.