Sorting by

×

Laad je batterijen op

Reis je met een elektrische wagen? Maak je geen zorgen over je batterij. We hebben een laadpaal voor elektrische voertuigen. Zo kun jij rustig genieten van alles wat de Gaume te bieden heeft. Terwijl je wagen oplaadt. Je kunt bij ons terecht met vrijwel elke laadpas dankzij onze samenwerking met E-Flux. Ons laadstation heeft een vermogen van 3,6 kW, perfect voor het opladen van je elektrisch voertuig tijdens je verblijf of als je onderweg bent. Zorg er wel voor dat je je eigen kabel mee brengt.

Tarieven

We hebben een tweetariefsysteem voor het gebruik van het laadpunt:

  • een tarief van € 0,40 per verbruikte kW
  • een tarief van € 0,40 per uur

Het tarief per uur heeft als doel het efficiënt gebruik van de laadpaal te stimuleren. Ben je te gast bij ons? Dan betalen we je het uurtarief terug.

Let op: de uiteindelijke kosten kunnen afhangen van de voorwaarden van je provider of tankkaart. De meeste grote tankkaarten worden ondersteund. Als je geen tankkaart hebt, kun je de QR-code op het laadstation scannen om te betalen.

EV charger Type 2 and garage for storage

Gebruik van de laadpaal

We vragen gebruikers van de laadpaal vriendelijk om je auto aan de zijkant te parkeren (dus niet zoals de auto op de foto). Dit maakt het gemakkelijker voor andere gasten om toegang te krijgen tot het laadstation of het vakantiehuis.

  1. Sluit je eigen kabel aan op je auto.
  2. Bevestig de kabel aan de laadpaal.
  3. Gebruik je EV-kaart of scan de E-Flux code op de laadpaal.

Als je vragen of opmerkingen hebt over ons laadstation, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je met veel plezier verder.